Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΟ... ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ!



ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Μια μοναδική συναυλία είχαν την ευκαιρεία να απολαύσουν οι 1200 καλεσμένοι στην χθεσινοβραδυνή δεξίωση του ομίλου αδελφών Μιχάλη & Πανουργιά Παπαιωάννου που τελείωσε σήμερα τα ξημερώματα, στην Γραβιά. Σε ενα...
εντυπωσιακό σκηνικό, εν μέσω πυροτεχνημάτων, μέσα στις νέες εγκαταστάσεις της τεχνικής κι εμπορικής εταιρείας στην Γραβιά,οι οποίες εγκαινιάστηκαν εχθές, το γλέντι ξεκίνησε ο σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος έδωσε έδωσε ενα μοναδικό show γέλιου και τραγουδιού. Ακολούθησε ο Χρήστος Μενιδιάτης και η μεγάλη έκπληξη της βραδυάς ήρθε με την μεταμεσονύκτια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, η οποία παρουσιάστηκε τόσο σέξυ όσο ποτέ και με έντονο ερμηνευτικό κέφι εως τα χαράματα.

Φορούσε ενα μαύρο κολάν φορμάκι με όλη της την πλάτη έξω στην ''δροσερή '' νύχτα της ιστορικής Γραβιάς δίνοντας... ρέστα με τραγούδια όχι μόνο δικά της αλλά ακόμα και με βαριά λαικά που της ζήτησε το κοινό, αναμεσα στους οποίους βουλευτές και πολιτευτές των νομών, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς, δήμαρχοι και τοπικοί παράγοντες των νομών Φωκίδος, Βοιωτίας και Φθιώτιδος. Λίγο πρίν κατέβει απο την πίστα και παραδώσει πάλι την σκυτάλη στον Χρήστο Μενιδιάτη, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το ''happy birthday''στο νεώτατο αφεντικό του ομίλου, Πανουργιά Παπαιωάννου που είχε και τα γενέθλια του, ο μεγάλος τεχνικός όμιλου του οποίου,που ξεκίνησε πριν 27 χρόνια είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που εν μέσω της οικονομικής κρίσης παρουσιάζει 25% αύξηση εργασιών κάθε έτος εδώ και τρία έτη.Ακούγεται μάλιστα οτι ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Παναιτωλικού και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας παρότι είναι χορηγός του Φωκικού, Αμφισσας στον οποίο ο προπονητής είναι ο Κριστόφ Βαζέχα.
fimotro

Αναρτήθηκε από Polydrosos Parnassou 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις