Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας στην συντοπίτισσά μας πρωταθλήτρια Αθηνά Κοΐνη


Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή στην ελληνίδα πρωταθλήτρια και συντοπίτισσα μας, Αθηνά Κοΐνη. Στο μήνυμα της, η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει τα εξής:

Είναι αρκετός καιρός που παρακολουθώ τις όλο και καλύτερες επιδόσεις σου στον αθλητισμό.
Για μένα αυτό δεν είναι έκπληξη.

Γνωρίζω την όλη σου προσπάθεια, κουβεντιάζοντας για σένα με τον πατέρα σου εδώ και χρόνια, γνωρίζω τις πολλές επιτυχίες σου και φυσικά γνωρίζω και αναγνωρίζω την θέληση, την επιθυμία, την πειθαρχία και τις αέναες προσπάθειες σου να προχωρήσεις.

Έχοντας στις φλέβες σου το αίμα δύο δυνατών χωρών (Ελλάδα και Αιθιοπία) που πέρασαν και περνάνε πολλά αλλά τα καταφέρνουν στο τέλος, έχω την πίστη ότι οι επόμενες δημοσιεύσεις για σένα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές από τις σημερινές!

Ήδη πρωταθλήτρια νέων και γυναικών στα 3000μ. στιπλ και 1500μ. αντίστοιχα, «χρυσή» στη Ραιδεστό της Τουρκίας στα 3000μ. στιπλ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νεανίδων, κάνεις τους δικούς σου ευτυχισμένους, εμάς όλους εθνικά υπερήφανους, αισιόδοξους και τυχερούς που σε γνωρίσαμε.

Η ιδιαίτερη πατρίδα σου η Φωκίδα, θα ήθελε να της δώσεις τη χαρά σε μια προσεχή διοργάνωση, να κάνει το ελάχιστο καθήκον και να σε τιμήσει.

Αθηνά, να είσαι πάντα καλά και να ανταμώνουμε για να γιορτάζουμε τις νέες σου νίκες.

          Με φιλικούς χαιρετισμούς
     Παναγιώτα Γαζή
      Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις