Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Θέλει Ευρώπη ο Λεβαδειακός (photos)



Σε μια ωραία βραδιά στο συνεδριακό κέντρο Κρύας, παρουσίασε ο Λεβαδειακός τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα και τη νέα φανέλα, ενώ ο πήχης τέθηκε ψηλά για τη νέα χρονιά.


Ο Γιάννης Κομπότης επισήμανε πως φέτος οι «πράσινοι» θα πάνε για την υπέρβαση, στοχεύοντας στην έξοδο στην Ευρώπη! «Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική χρονιά και φέτος πάμε για την υπέρβαση», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού.

Παράλληλα, ο Στέφανο Ναπολεόνι διαβεβαίωσε πως θα μείνει στον Λεβαδειακό, δηλώνοντας «Για να με βλέπεται εδώ, σημαίνει πως θα μείνω εδώ».

Στα της εκδήλωσης, το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, η τοπική και πολιτική ηγεσία του Νομού Βοιωτίας και πλήθος φιλάθλων, οι οποίοι ζητούσαν ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής, οι βουλευτές Ν. Βοιωτίας κ.κ. Καράμπελας, Σταθάς και Κουτσούμπας, περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας κ. Ζιώγας και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού κ. Αγνιάδης, οι οποίοι από το βήμα υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα, τον καλύτερο πρεσβευτή της Λιβαδειάς και της Βοιωτίας στη Super League και ευχήθηκαν μία επιτυχημένη πορεία.

Την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Λεβαδειακού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έκανε ο εκπρόσωπος της Hummel κ. Μαραγκός, ο οποίος εκ μέρους της εταιρίας δώρισε 10 εμφανίσεις της ομάδας, που δόθηκαν με κλήρωση στους παρευρισκόμενους. Την παρουσίαση έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ρούσσαρης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρης, ο οποίος παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα τους: Μανωλά, Ντελέκο, Τσιντώτα, Μίλγεβιτς, Ζαννιά, Ροτζέριο, Κασμερίδη, Ακόστα, Γεωργίου, Πόι και Χοσέμι, αλλά και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team και όλο το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών οι αρχηγοί της ομάδας Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κυριακίδης και Ναπολεόνι δώρισαν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Κομπότη. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση τριών εισιτηρίων διαρκείας, προσφορά της ΠΑΕ και ευχές από όλους για μια αγωνιστική πορεία καλύτερη από την περσινή.

on sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις