Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ένα μοναδικό γεγονός – Μια μουσική απογευματινή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Δύο Μουσικά Σχολεία  πρόκειται να συναντηθούν σε μια μουσική συνομιλία  την Πέμπτη 26/4/2012  στις 07:30 μ.μ., στο  Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας και με το τραγούδι  τους  να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα τέτοια που μόνο τα Μουσικά Σχολεία δημιουργούν.

Οι μαθητές της Τρίτης Γυμνασίου  του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης,  στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στην  περιοχή μας με σκοπό να γνωρίσουν τον τόπο  μας και να ανταλλάξουν τις μουσικές τους  εμπειρίες με τους δικούς μας μικρούς σε εμπειρία μαθητές πρόκειται να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους

Μαθητές και εκπαιδευτικοί  των δύο Σχολείων, θα συνυπάρξουν σε ιδιαίτερες στιγμές χαράς που όλοι τις έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Πρόκειται για μια    συνάντηση  των μαθητών και των εκπαιδευτικών που σκοπό έχει την προβολή της δουλειάς των Μουσικών Σχολείων. Το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης είναι το πρώτο (κατά σειρά ίδρυσης) από τα 42 Μουσικά Σχολεία της χώρας ενώ  το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας το πιο νέο  από αυτά.

Η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης στην Άμφισσα μάς τιμά ιδιαίτερα και πιστεύουμε πως οι Αμφισσείς, όπως και όλοι οι κάτοικοι της Φωκίδας, θα ανταποδώσουν την τιμή με την αθρόα συμμετοχή τους στην κοινή εκδήλωση των Σχολείων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις