Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο εκδότης Θανάσης Ψυχογιός τιμήθηκε στην Κάτω Τιθορέα

Μία πολύ σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου στην Κάτω Τιθορέα. Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας κ.Χρυσούλα Μπεσίρη και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, τίμησαν ένα ξεχωριστό συγχωριανό μας, τον εμπνευστή και ιδρυτή του εκδοτικού οίκου ΄΄Ψυχογιός΄΄, κ.Θανάση Ψυχογιό. Ο κ. Ψυχογιός ο οποίος κατάγεται από το χωριό  Αγία Παρασκευή Τιθορέας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του παραβρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Τιθορέας όπου μίλησε στο πολυάριθμο κοινό των μαθητών – καθηγητών, αλλά και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Τιθορέας.  Ο κ.Ψυχογιός εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης  για την βράβευσή του και τόνισε ότι νιώθει μεγάλη χαρά που βρίσκεται κοντά σε φίλους και εκλεκτούς ανθρώπους της περιοχής.










Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ.Ψυχογιός μοιράστηκε αρχικά κάποιες ιδέες του με τους μαθητές, σχετικά με τις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες, αλλά και για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: <<κανείς δεν προχωράει στη ζωή του αν δεν κουράζεται και αν δεν προσπαθεί>>.  Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Παρασκευή, διηγήθηκε ιστορίες από την οικογένειά του και από το χωριό του τα δύσκολα εκείνα χρόνια και έκλεισε κάνοντας αναφορά στην ίδρυση αλλά και στην πορεία του εκδοτικού οίκου ΄΄Ψυχογιός΄΄.
Η τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του κ.Ψυχογιού  έκλεισε με ένα συμβολικό πήλινο δώρο που προσέφερε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, το οποίο κατασκευάστηκε στο κεραμικό εργαστήρι του κ.Αγγελή, με χώμα από το χωριό της Αγίας Παρασκευής, τη γενέτειρα του κ.Ψυχογιού. 
e-Tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις