Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η σέξι Ευβοιώτισσα που κάνει καριέρα στο Μεξικό(video)



eviotisa
Η Σοφία Λάμα – Σταματιάδη κατάγεται από την Εύβοια, αλλά κάνει καριέρα στο Μεξικό- To καλοκαίρι θα έρθει στην Εύβοια...
Η Σταματιάδη, η οποία θεωρείται μια απο της πιο σέξυ Μεξικανές ηθοποιούς, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες τηλεοτπικές σειρές, καθώς επίσης και σε διαφόρων ειδών show στις ΗΠΑ.
Η Σοφία σε ηλικία 16 ετών πήγε σε οντισιόν με την παρότρυνση της γιαγιάς της. «Εγώ ντρεπόμουν, αλλά η γιαγιά μου είχε το τσαγανό που διαθέτουν όλες οι Ελληνίδες. Την ώρα που περίμενα την ακρόαση, ήρθαν στο μυαλό μου τα λόγια της: ''Μπες με θάρρος και μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα τον πάρεις τον ρόλο.

Εμείς, οι Έλληνες είμαστε μαχητές''». Απο μικρό κοριτσάκι η Σοφία λάτρευε το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όπως η ίδια δηλώνει στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Greek Reporter ξεκίνησε να παρουσιάζει παιδικά show όταν ήταν μόλις 11 ετών, τότε ήταν που η γιαγιά της την παρότρυνε να πάει σε μια οντισιόν στην οποία βέβαια και πήρε τον ρόλο αφού οι παραγωγοί την λάτρεψαν.
Το 2003 και σε ηλικία 16 ετών της δώθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές. Απο τότε η καριέρα της έχει εκτοξευθεί και η Σοφία δουλεύει ασταμάτητα. Η νεαρή ηθοποιός μπορεί να μην μιλά ελληνικά αλλά δηλώνει πως νιώθει Ελληνίδα και τιμά τα ελληνικά ήθη και έθιμα.
Χαρακτηριστικά είπε: “Συγνώμη αλλά δεν μιλάω ελληνικά, είναι όμως στα άμεσα σχέδια μου να μάθω και να επισκεφθώ ξανά την Ελλάδα.” Τέλος όταν η συζήτηση έφτασε στους άνδρες η Σοφία δήλωσε πως προτιμά τους Έλληνες και γενικά Ευρωπαίους αφού θεωρεί πως οι Λατίνοι έχουν υπερεκτιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις