Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία και Φθιώτιδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα








Με 4 υποψηφίους από την Λιβαδειά και 2 από την Θήβα καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τη Βοιωτία εν όψει των γενικών εκλογών της 6ης Μαΐου.Οι υποψήφιοι είναι:

1.Σωτηρία Μαυράκη Δικηγόρος
2. Γιάννης Καράμπελας
3. Τάσος Ιγγλέζος
4. Αρια Αγάτσα
5. Βαγγέλης Μπασιάκος
6. Ανδρέας Κουτσούμπας.



Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Φθιώτιδα είναι:
Κ.Κουτσογιαννακόπουλος δικηγόρος,
 Ελ.Θεοδώρου- Μακρή εκπαιδευτικός, 
Ι.Μπρεκουλάκης πολιτικός μηχανικός,
 Δ.Μπριάννης δικηγόρος, 
Χρ.Σταικούρας νυν βουλευτής, 
Ν.Σταυρογιάννης οικονομολόγος 
 Βιργινία Στεργίου εκπαιδευτικός.



Δείτε όλους τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας σε 56 εκλογικές περιφέρειες. Νέα πρόσωπα και μίνι εκπλήξεις. Ποιοι έμειναν απέξω
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα

ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.
Τα ψηφοδέλτια, περιλαμβάνουν 412 υποψήφιους σε 56 εκλογικές περιφέρειες και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, είναι ανανεωμένα κατά το ήμισυ.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη υπήρξε μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα και δόθηκε έμφαση στους νέους, αλλά και στους επιστήμονες.
"Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν" είπε χαρακτηριστικά. Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν και εκπλήξεις, όπως η επιστροφή του Γ. Συμπιλίδη, ενώ δεν περιλαμβάνεται η Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ΝΔ, σε οκτώ νομούς, Κορινθίας, Δράμας, Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας, Καρδίτσας, Κεφαλονιάς και Λακωνίας οι κατατεθείσες υποψηφιότητες υπερκάλυψαν τρεις φορές τις θέσεις. Η ανανέωση αγγίζει το 60%, αντιπροσωπεύονται όλες οι κοινωνικές τάξεις ακόμη και οι άνεργοι, ενώ στη Λακωνία υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά γυναικών.
Διαβάστε ολόκληρο τον κατάλογο των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας


1 σχόλιο:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΑ. ΠΟΛΛΑ BLOG ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ Κ. ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΙΝΕΙ Σωτηρία Μαυράκη Δικηγόρος

συνολικες επισκεψεις