Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Ότι βλέπουμε στα έργα,σιγά σιγά τα βιώνουμε και στην πραγματικότητα. Πέρασε η εποχή που παρακολουθούσαμε τον "ΚΙΤ" και τα απίθανα αυτοκίνητα να οδηγούνται από μόνα τους. Βλέπαμε έργα που πιστεύαμε ότι ήταν στην σφαίρα της φαντασίας.

Και να όμως που όλα έχουν βγει μέσα απο την πραγματική ζωή.
Στην περίπτωσή μας τώρα....

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφανισή του, το πιο καταζητούμενο κύκλωμα παραχάραξης χαρτονομισμάτων και στην περιοχή μας. Τρεις έγχρωμοι κύριοι, ισχυριζόμενοι ότι ανήκουν στην κυβέρνηση μιας αφρικανικής χώρας, αναζητούσαν να αγοράσουν διάφορα σπίτια μέχρι και ολόκληρα συγκροτήματα. Παρουσίαζαν τα χρήματα, ζεστά στο χέρι παρακαλώ, μόνο που όλα αυτά για την εποχή που ζούμε, είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά...

Μετά από διάφορους ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι θύματα έχουν πέσει ακόμα και οι ίδιες οι τράπεζες και μάλιστα με μεγάλα ποσά!!!

Μάλιστα έλεγαν και την δήθεν ιστορία τους, ότι έχουν όσα λεφτά χρειαστούν αλλά είναι μαύρα, (???) και οι ίδιοι είναι πολιτικά διωγμένοι από την πατρίδα τους.

Κατά τις πληροφορίες μας λοιπόν, οι 3 "κύριοι", μέλη διεθνούς κυκλώματος, με την μέθοδο της βαφής με ειδικά μελάνια και με ειδικά μηχανήματα, δημιουργούν όσα λεφτά θέλουν. Επίσης πουλάνε την υπηρεσία αυτή ζητώντας από τους υποψήφιους πελάτες τους, ένα σεβαστό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί ως "πιτιά" για την παραγωγή του μαύρου "τυριού"...



Υ.Γ. ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ" ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις