Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κέρδισε το στοίχημα άλλα...τον πρόδωσε η καρδιά του



Είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του ότι αύριο θα τους φέρει ένα άλογο. Περπάτησε πάνω από 20 χιλιόμετρα για να φέρει το άλογο στο χωριό, αλλά όταν έφτασε τον πρόδωσε η καρδιά του...



Ο λόγος για έναν 70χρονο από την Ελάτεια Φθιώτιδας. Ο ηλικιωμένος πήγε χθες το απόγευμα στην Χαιρώνεια Βοιωτίας για να πάρει ένα άλογο και να το φέρει στην Ελάτεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, είχε βάλει στοίχημα στο καφενείο με τους φίλους του ότι θα το έφερνε την επόμενη μέρα. Ο 70χρονος αγρότης ξεκίνησε σέρνοντας μαζί του το άλογο και περπάτησε μέσα στο κρύο πάνω από 20 χιλιόμετρα. Τελικά λίγο μετά τις 10:00΄το βράδυ έφθασε στο χωριό. Λίγα μέτρα όμως πριν φτάσει στο σπίτι του τα πόδια του λύγισαν.
Ένας συγχωριανός του τον είδε, ενώ κρατούσε το άλογο να πέφτει στην άκρη του δρόμου και έτρεξε. Δυστυχώς ήταν αργά. Στο κέντρο υγείας της περιοχής όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Ο άτυχος 70χρονος δεν θα μπορέσει να παρουσιάσει στους φίλους του το άλογο που τους είχε υποσχεθεί και κάποιοι από αυτούς λένε ότι μπορεί να "έφυγε" από την συγκίνηση και τη χαρά του, που τα κατάφερε...

πηγηlamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις