Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα για την ημερίδα "Μέσα από τα μάτια των γυναικών"

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας και συμμετείχαν στην ημερίδα «Μέσα από τα μάτια των Γυναικών», η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ. Ν. Φωκίδας, στόχος του οποίου είναι η εξάλειψη του στίγματος της ψυχικής νόσου, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Λαΐνη – Κολλιαλή Παναγιώτα για την παρουσία και τη συμμετοχή της, την εικαστική ομάδα Template Life που πλαισίωσε την ημερίδα με την φωτογραφική έκθεση “amarilis 20:1” και την επιμελήτρια της έκθεσης κα Χριστιάνα Πετουσάκη, η οποία συμμετείχε με προφορική ανακοίνωση με θέμα «Η Γυναίκα μέσα από την Τέχνη», την κα Παντελεημονίτου Αθανασία, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο στις Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε. Γαλαξίδι, η οποία μας μίλησε για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, την κα Παπαδοπούλου Αναστασία, πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πανόρμου που συμμετείχε με προφορική ανακοίνωση «Η Ελληνίδα Γυναίκα στο μύθο και την ιστορία», αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλαξειδίου και τον Σύλλογο Γυναικών Επταλόφου για τη συμμετοχή τους με χορευτικό.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από κοινού με τους Συλλόγους Γυναικών Άμφισσας, Γαλαξειδίου, Δελφών, Επταλόφου, Πανόρμου και Σερνικακίου και η συμμετοχή ήταν μεγάλη τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες. Στόχος της ήταν  να αναδειχθεί ο ρόλος της γυναίκας μέσα στο χρόνο, αλλά και να εκτιμηθεί η θέση και τα συναισθήματά της στη σημερινή πραγματικότητα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Περισσότερες φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις