Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΡΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ,ΤΑΠ.  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN POWER ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ).
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ AEGEAN POWER ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ON LINE CHAT(ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ CHAT TOY FACEBOOK) ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ.  ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις 25/1/2011 υπέγραψα σύμβαση παροχής ενέργειας με την τότε Aegean Power και νυν Hellas Power η οποία προσέφερε έκπτωση για την κατανάλωση ρεύματος περί του 15% σε σχέση με το τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Στις 23/4/2011 όλοι οι πάροχοι ενέργειας μείωσαν την τιμή από 0,14€/kwh σε 0,087€/kwh ... αυτή η μείωση δεν πέρασε ποτέ στα τιμολόγια της Hellas Power με αποτέλεσμα να πληρώνω μέχρι σήμερα σχεδόν διπλάσιο ρεύμα!
Η απάντηση της εταιρίας στη ερώτηση γιατί συμβαίνει αυτό είναι "Για να γίνει αλλαγή στη χρέωση πρέπει να μας το ζητήσετε παρακαλώ"!!! ...ωραία απαντώ πράξτε το και παρακαλώ να ισχύσει η χρέωση αναδρομικά! Η απάντηση ήταν αρνητική...

συνολικες επισκεψεις