Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φεστιβάλ "Ήχοι του Δάσους", 20,21 & 22 Ιουλίου 2012, Οροπέδιο Αγ. Τριάδας, Καλοσκοπή Φωκίδας
11ο Μουσικό Φεστιβάλ «ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»

20,21 & 22 Ιουλίου 2012,
Οροπέδιο Αγ. Τριάδας Καλοσκοπής Φωκίδας

Το τριήμερο 20 έως και τις 22 Ιουλίου 2012 η φύση μας προσφέρει την ομορφιά της και εμείς απλά προσθέτουμε την μουσική!
Οι «Ήχοι Του Δάσους» παίρνουν και φέτος τα βουνά με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ένα ακόμα μαγικό τριήμερο μουσικής, διασκέδασης και χαλάρωσης, με φόντο τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς.
Παίρνουμε όλοι τις σκηνές μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, την φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες και φύγαμε για το πανέμορφο οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

Γνωστό και καθιερωμένο - μια που φέτος μετράει την 11η χρονιά του - το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δελφών,  την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Γραβιάς και της Τοπικής Κοινότητας Καλοσκοπής.
Φέτος η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί σημαντικούς και αγαπημένους μας καλλιτέχνες της ελληνικής σύγχρονης σκηνής και προτείνει νεότερους εκπροσώπους της!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ματούλα Ζαμάνη
Γιάννης Αγγελάκας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Imam Baildi
Γιάννης Χαρούλης
Sazman
Dj set Stelios Vassiloudis
Koza Mostra
Picos Apicos & the Pina Coladas
Μockery
Band Fatale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις