Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ YΠ.ΒΟΥΛΕΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ



Επιστολή της υποψήφιας βουλευτή Α' Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ.Άννας Μπάστα στον προκλητικό Γερμανό δημοσιογράφο της εφημερίδας "Bild"


               

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τα πρόσφατα σχόλιά σας για τη χώρα μου και θα ήθελα να σας πω οτι μπορώ εν μέρει να δικαιολογήσω την κακεντρέχειά σας, ως πολίτης μιας χώρας που γέννησε τη δημοκρατια και υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση των απόψεων.Υποθέτω οτι ή έννοια της δημοκρατιας είναι "άγνωστος τόπος" για τη δική σας χώρα που για το μόνο που έγινε παγκοσμίως γνωστή είναι για τον δικτάτορα της ναζιστικής Γερμανίας και αρχηγό του Τρίτου Ράιχ Αδόλφο Χίτλερ ο οποίος αιματοκύλησε την Ευρώπη, εξοντώνοντας τους Εβραίους καθώς και άλλες θρησκευτικές, εθνικές ή κοινωνικές ομάδες, προκάλεσε το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ως συνέπεια αυτής της πολιτικής, έχασαν τη ζωή τους τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι.Φαντάζομαι οτι είναι ένα πολύ μεγάλο "επίτευγμα"για να υπερηφανεύεστε
ως χώρα.

Φαντάζομαι επίσης,ότι θα προσπαθείτε να ξεχάσετε την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο ελληνικός λαός στον πόλεμο του '40 που μετά τις 6 Απριλίου 1941, με την επέμβαση της χώρας σας, συνεχίστηκε ως ελληνοιταλικογερμανικός πόλεμος και το πώς κατάφερε εν τέλει να σας στείλει από εκεί που ήρθατε.Περιττό δε να αναφέρω τις θηριωδίες που διαπράξατε εις βάρος της χώρας μου σφαγιάζοντας αθώους ανθρώπους,άμαχους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά όπως το μαρτυρικό Δίστομο και πόσα άλλα ακόμη...
Φαντάζομαι δε ότι τις λέξεις ¨γερμανικές αποζημιώσεις" από τη δράση του Γ' Ράιχ στην Ελλάδα κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τις έχετε βγάλει εδώ και χρόνια από το λεξιλόγιό σας, μην ανησυχείτε όμως,θα φροντίσουμε να σας τις ξαναθυμίσουμε!!!
Σημειωτέον δε, ότι ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, πρέπει να προστεθεί η υποχρέωση της Γερμανίας να επιστρέψει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που λεηλατήθηκαν κατά τη γερμανική Κατοχή και τώρα κοσμούν τα μουσεία σας! Αλήθεια, πόσο υπερήφανοι μπορείτε να αισθάνεστε από το γεγονός ότι οι επισκεπτες σας θαυμάζουν...ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;
Είπατε επίσης οτι η Ελλάδα το μόνο που έχει πλέον είναι "άγονα βουνά, ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες". Υποθέτω οτι δε θα μπήκατε ποτέ στον κόπο να επισκεφτείτε τη χώρα μας που φημίζεται ανά τον κόσμο για τη φιλοξενία της, ακόμη και απέναντι σε ανθρώπους που δε σέβονται ούτε τον πολιτισμό της ούτε και την ιστορία της. Φυσικά δεν θα έχετε ιδέα τί σημαίνουν οι λέξεις "φιλότιμο" και "λεβεντιά" καθώς δεν υπάρχουν στο δικό σας λεξιλόγιο.
Ναι,είμαστε μια χώρα στην οποία υπάρχουν πολλά βουνά, όχι άγονα αλλα καταπράσινα και απέραντες γαλάζιες θάλασσες που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες συμπατριώτες σας κάθε χρόνο και τις οποίες στη Γερμανία δεν έχετε δει ούτε στον ύπνο σας. Έχει έναν ηλιόλουστο ουρανό τους περισσότερους μήνες του χρόνου που σου φτιάχνει τη διάθεση και γι αυτό όταν γυρίζετε στη χώρα σας , σας πιάνει...κατάθλιψη από τον μουντό ουρανό που αντικρίζετε και από την ατμόσφαιρα που είναι εξίσου κρύα με την ιδιοσυγκρασία σας.
Έχει εκατομμύρια ελιές και παράγει το καλύτερο λάδι στον κόσμο το οποίο προμηθεύεστε, είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής που αποτελείται από προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα και διαμόρφωσαν τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Αλλά τί να γνωρίζετε εσείς γι αυτό όταν η βάση του διατροφολογίου σας είναι τα λουκάνικα και οι μπύρες;
Είναι η κοιτίδα του πολιτισμού, η χώρα που γέννησε τον Πλατωνα και τον Αριστοτέλη και έδωσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο,συμπεριλαμβανομένων και υμών.Στη δική σας περιπτώση πάντως, φαίνεται ότι επικράτησε..."συσκότιση".
Επίσης είναι μια χώρα που μεταπολεμικά σας εστειλε σημαντικό εργατικό δυναμικό που στήριξε τα εργοστάσιά σας δουλεύοντας ακατάπαυστα και υπό αντίξοες
συνθήκες και σας βοήθησε σημαντικά ως κράτος.
Ξέρετε, κόντρα σε ότι προσπαθείτε να μας καταλογίσετε, οι Έλληνες είμαστε από τους πιό σκληρά εργαζόμενους λαούς της Ευρώπης και ταυτόχρονα ...από τους λιγότερο αμοιβόμενους και δεν ξημεροβραδιαζόμαστε σε ...μπυραρίες.
Φυσικά, σας βολεύει να το διαδίδετε αυτό για να να "θάβετε" άλλα γεγονότα όπως το σκάναδαλο της Siemens και το γεγονός οτι μας πουλήσατε ...ελαττωματικά υποβρύχια, φυσικά σε αγαστή συνεργασία με δικούς μας ¨πατριώτες" πολιτικούς.
Για όλα αυτά και για πολλά ΄άλλα,θα ήταν σκόπιμο να σταματήσετε να προκαλείτε τους 'Ελληνες πολίτες τους οποίους εσχάτως η καγκελάριός σας κ. Μέρκελ προσπαθεί να "τσακίσει" όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με την πολιτική που ακολουθεί. Προφανώς η καταδυνάστευση λαών είναι στο DNA σας,με δυο παγκόσμιους πολέμους που προκαλέσατε, αιματηρούς για το
ανθρώπινο γένος.Φαίνεται πως ότι δεν καταφέρατε μέχρι στιγμής, δηλαδή την υποταγή όλου του κόσμου στις ορέξεις σας, προσπαθείτε να το επιτύχετε σήμερα μέσω της οικονομικής σας κυριαρχίας και της πρόκλησης ενός τρίτου-άτυπου- οικονομικού πολέμου.
Προς ενημέρωσή σας, επειδή μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, το δικό μας DNA δεν ανέχεται την υποδούλωση και τα σκυμμένα κεφάλια,χάνετε άδικα το χρόνο σας.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...
Και κάτι τελευταίο: όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της μεταξύ μας αναμέτρησης για τα προημιτελικά του EURO 2012, είμαστε υπερήφανοι απλά και μόνο που θα
ανατριχιάσουμε στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου και που εσείς ,θέλετε δε θέλετε θα στέκεστε όρθιοι τη στιγμή που θα αντηχεί σε όλο το στάδιο.

Σας ευχαριστώ, συνάδελφε....

Μια Ανεξάρτητη Ελληνίδα

Άννα Μπάστα

Υποψήφια Βουλευτής Α'Αθήνας-Ανεξάρτητοι Έλληνες.




-Προσωπικό μου σχόλιο φίλες και φίλοι , η δημιουργός της παραπάνω επιστολής αξίζει όχι μόνο ένα , αλλά χίλια μπράβο.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι να μας γεμίζουν με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο , όπου η Ελλάδα μας , η μητέρα του πολιτισμού και της δημοκρατίας , δεν θα εξαρτάται από κανέναν Γερμανό και τραπεζίτη. Μπράβο Άννα.
Υ.Γ. Θερμή μου παράκληση , να προωθηθεί το άρθρο όσο πιο πολύ γίνεται. Ευχαριστώ πολύ


Πηγη : http://politicalscene.blogspot.gr


AΠΟ ΣΤΑΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις