Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη μεγαλοδιαρρήκτης στη Λιβαδειά



Η δράση του 35χρονου αλλοδαπού διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα σπίτια της Λιβαδειάς είχε ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου και, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τελείωσε στις 8 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό παραδέχεται ότι διέρρηξε τρία σπίτια και άρπαξε χρυσαφικά συνολικής αξίας 50.000 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν εκτιμούν ότι… κρύβει πολύ περισσότερες «δουλειές» του!

Ο Αλβανός δράστης ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς και τα ευρήματα στο σπίτι του «έδεσαν» τις κατηγορίες. Δεν είχε προλάβει να πουλήσει τα χρυσαφικά και ένα κινητό που είχε αρπάξει και έτσι προδόθηκε! Τα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν στο τμήμα της πόλης, όπου ένα μέρος τους αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες και τους αποδόθηκε.

Για τα υπόλοιπα, αναζητούνται τα θύματα από τα οποία εκλάπησαν ώστε να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις. Ως τώρα, έχουν διαλευκανθεί η κλοπή χρυσαφικών αξίας 15.000 ευρώ από το σπίτι ενός ζεύγους 75 και 70 χρόνων από το οποίο έκλεψε ακόμη 400 ευρώ και δύο κινητά, η αρπαγή κοσμημάτων αξίας 25.000 ευρώ από το σπίτι ενός 29χρονου και η κλοπή χρυσαφικών αξίας 10.000 ευρώ από την κατοικία μιας 63χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις