Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λιβαδειά

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Δίστομο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέπραξε την ένοπλη ληστεία πριν από περίπου δέκα ημέρες, σε βάρος 64χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στη Λιβαδειά.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 13-06-2012, ο 31χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λιβαδειά και αφού εφοδίασε το όχημά του με βενζίνη, ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τον 64χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των (700) περίπου ευρώ (σχετικό το από 14-06-2012 Δελτίο Τύπου).

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί στο Δίστομο Βοιωτίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο, ενώ αναγνωρίστηκε από τον 64χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις