Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ


Άμεση και αποτελεσματική για ακόμη μία φορά η επέμβαση της Υπηρεσίας πυρασφάλειας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.               

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:20 σε έκταση με ξερόχορτα και θάμνους δίπλα στον δρόμο Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. επενέβη άμεσα με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες που έθεσαν πολύ γρήγορα την φωτιά υπό έλεγχο.
Επί τόπου κατέφθασαν, το πυροσβεστικό όχημα και η υδροφόρα της Αεροπορικής Βάσης Αντίκυρας με επικεφαλής τον διοικητή της μονάδας και την ομάδα πυρασφάλειας, Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, Άνδρες της Ελληνικής ομάδας διάσωσης της Βάσης ετοιμότητας Αντίκυρας, Ο Αντιδήμαρχος Αντίκυρας και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Μίχος και ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας κ. Ταμπίτσικας.Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για μισή ώρα περίπου από άντρες του αστυνομικού τμήματος Διστόμου.
Το σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά βρίσκετε μεταξύ των δύο οικισμών, Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας, λίγα μέτρα από την Αεροπορική Βάση Αντίκυρας μόνο 50 μ. από το πρατήριο καυσίμων και μια ανάσα από τον ελαιώνα.
Οι δυνατοί άνεμοι και η επικινδυνότητα της κατάστασης κινητοποίησαν άμεσα ολόκληρο τον τοπικό πυροσβεστικό μηχανισμό με πρωτοστατούσα την άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας πυρασφάλειας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε.


ΠΗΓΗ : antikira blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις