Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ιτέα: Κάλεσμα διαμαρτυρίας σήμερα στις 8.00μ.μ. κατά της Χρυσής Αυγής από τους "Πολίτες στο προσκήνιο"


 
Συμπολίτισσες - Συμπολίτες
Χθες βράδυ στην παραλία της Ιτιάς συμπολίτες μας έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμών και Φασιστικών Μεθόδων απέναντι σε νέα παιδιά, από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που εισέβαλαν με πούλμαν στη πόλη μας σαν κατακτητές. Σαν αγέλη λύκων χτύπησαν νεαρό συμπατριώτη μας στο κεφάλι, βάζοντάς τον σε κύκλο, γιατί αυτοί οι τρομεροί «άντρες έλληνες» είναι φανερό πως δεν έχουν ΑΝΔΡΕΙΑ.

Ως νέοι τοποτηρητές των «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ» που μας φέρνουν τη φτώχεια, προσπαθούν να επιβάλλουν τον τρόμο και τον φόβο στην Ελληνική κοινωνία. Παρουσιαζόμενοι ως «Υπερπατριώτες», καταγγέλλοντες τάχατες τις Κυβερνητικές επιλογές, χρησιμοποιούνται ως ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, για την περιστολή της Δημοκρατίας και κάθε ελεύθερης έκφρασης. Στόχος τους δεν είναι μόνο οι μετανάστες αλλά όλοι όσοι έχουμε άλλη άποψη και δράση από αυτούς. Στόχος τους, όσους δεν φοβίσουν, να τους παρασύρουν σε σύγκρουση για να τους «σπάσουν» ηθικά και σωματικά.
Συμπολίτισσες - Συμπολίτες
Έπειτα από το κούρεμα Μισθών, Συντάξεων, τα Χαράτσια και τόσα άλλα, ήρθε η ώρα των Δημοκρατικών ελευθεριών. Τον ρόλο αυτό ανέλαβε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χρηματοδοτούμενη και επίσημα από τον κυβερνητικό κορβανά που κατά τα άλλα καταγγέλλει, υποστηριζόμενη από το επίσημο κράτος με την ανοχή που δείχνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι επίσημες υπηρεσίες του, όπως η Ελληνική Αστυνομία απόδειξη και τα τοπικά γεγονότα.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
Γίνεται όλο και πιο φανερή η ανάγκη συγκρότησης κοινωνικού μετώπου και σε τοπικό επίπεδο, για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην ολομέτωπη επίθεση των δανειστών και των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
Να αντιδράσουμε και αυτό μας το επιβάλει πια η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ τα Παιδιά μας που Αντιστέκονται.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8μμ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ
Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ
Αναδημοσίευση από: http://karteria1.blogspot.gr/2012/08/800-mm-kata.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καποιοι ειναι πρωτοι στην πολιτικη εκμεταλλευση!
χθες ηρθαν δυο πουλμαν με 100 ανθρωπους περαστικοι να φανε στην πολη μας και να μας αφησουν ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥς ΛΕΦΤΑ. Ουτε "εισεβαλλαν" ουτε φωναξαν, ουτε "προσυλητισαν ουτε τιποτε. Δηλαδη να στησουμε μπλοκο στην εισοδο της πολης και να ζηταμε πιστοποιητικα φρονηματων στους επισκεπτες, και οσους ειναι ελληνες εθνικιστες να τους λεμε εξω;
κακως οι δυο νεαροι (ηταν δυο) τους προκαλεσαν πετωντας νερο και να μαθουν οτι η δραση, και μαλιστα η απροκλητη, εχει και αντιδραση.
Και νομιζω οτι το προβλημα της Ιτέας δεν ειναι η Χρυση Αυγη. Αλλα ειναι τα μεγαλα προβληματα κυριοι και για αυτα δεν ειστε τοσο ευαισθητη...
και παλι ντροπη μας. Η δημοκρατια δεν ειναι οταν διαφωνεις να εκτοξευεις ποτηρια..χρειαζεται ενιοτε και σεβασμος, αλλα τον σεβασμο στον μαθαινουν οι γονεις σου...

συνολικες επισκεψεις