Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΕΚΤAΚΤΟ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΙΤΕΑ

Έδειραν "για το στρώμα" πιτσιρικά που τους πέταξε ένα ποτήρι νερό στα μούτρα....

Πιο συγκεκριμένα, ένα λεοφωρείο Χρυσαυγίτες εμφανίστηκε σήμερα το
βράδυ στην Ιτέα Φωκίδος με απώτερο σκοπό τον "προσυλιτισμό".

Κάποιος νεαρός όμως που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο κεντρικό
παραλιακό δρόμο της πόλης, αποφάσισε να φανερώσει την αντιπάθεια του
απέναντι στους ξαφνικούς στρατολογητές, πετώντας τους ένα ποτήρι νερό!


Το αποτέλεσμα... να συγκεντρώσει πάνω του σχεδόν όλο το γκρούπ με τα
μαύρα μπλουζάκια και λίγα λεπτά αργότερα να βρεθεί αιμόφυρτος στο
δρόμο περιμένοντας το ασθενοφόρο...!

Επι τόπου αυτή την στιγμή βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας καθώς και
αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μπροστα στη θέα του ξυλοδαρμού,
παρέμειναν παγωμένοι στις θέσεις τους!

Θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε ενημερους για την κατάσταση του
νεαρού και το κλίμα στην πόλη και στην συνέχεια!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι Κυριοι,
το αρθρο δεν ειναι σωστο. Τα πουλμαν προερχομενα απο την Πατρα ηταν δυο και επεστρεφαν απο εκδηλωση στις Θερμοπυλες στο αγαλμα του λεωνιδα, σταματησαν δε στην Ιτεα για φαγητο. ρωτηστε και στην Σουβλακερι οπου τους ειδα και εγω. Μαλιστα ειχαν σταματησει και νωρις το απογευμα στην Ιτεα, ενω πηγαιναν στις Θερμοπυλες, οπως μου ειπε το πληρωμα του Λιμενικου περι ωρα 1630 ή 1700.
τα υπολοιπα ειναι σωστα, δυστυχως οσο και αν διαφωνουμε με καποιοες αποψεις ειναι 100 ανθρωποι που διαλεξαν την πολη μας να αφησουν καποια ευρω και δεν καταλαβαινω γιατι "εφυγε" το ποτηρι με το νερο, ενω ολοι ξερουν τί ειχε γινει την προηγουμενη φορα με το αλλο ποτηρι το νερο. Ίσως καποιοι νεαροι-και οι γονεις τουε πρεπει να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι, γιατι καποιοι δεν δηκωνουν και πολλα-πολλα.
Ευχαριστω Γ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθει ο απόγονος σκλαβούνων...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΜΑΓΚΙΑ! ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατια ειναι αγαθο που πρεπει να προστατευεται απο ολους μας. Η δημοκρατια λοιπον επιτασει να σεβομαστε τις αποψεις των αλλων ειτε αυτες μας ειναι αρεστες ειτε οχι. Δεν ανηκω στην Χ.Α. ιδεολογικα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οποιον Χρυσαυγιτη βλεπω στον δρομο θα τον περιλουζω με ποτηρια νερο γιατι δεν συμφωνω με τις αποψεις του! Ειναι αδικο και φανερωνει ελλειψη ηθους η πραξη του νεαρου. Οσο για τον "προσυλιτισμό" ελατε σε κανενα Ελληνικο Πανεπιστημιο να δειτε πως προσυλιτιζουν τους πρωτοετεις στην ΚΝΕ για παραδειγμα μεχρι και να υπογραψω οτι δεχομαι το καταστατικο τους ηθελαν και μαλιστα χωρις καν να μου το δωσουν να το διαβασω! Λοιπον το παιδι ελπιζω να γινει καλα και να μην εχει κανενα προβλημα υγειας μετα απο τον ξυλοδαρμο του αλλα μακαρι να μαθει τροπους. Οποιος δεν μας αρεσει δεν το φτυνουμε ουτε του πεταμε νερα ή αλλα τετοια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ?

συνολικες επισκεψεις