Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

8 Aπριλίου, Χ.Κ.Παρνασσού: Το πρώτο Αnnual Slopestyle Ski Contest


Το πρώτο Slopestyle Ski Contest διοργανώνεται από το Ski & Snowboard+ σε συνεργασία με τον Κων/νο Λυκέτσο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Κυριακή 8 Απριλίου στοΧιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  (Θέση Κελλάρια) στο πάρκο, δίπλα στη πίστα του Περικλή. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει ήδη συμπεριληφθεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi της Ρωσίας που θα διεξαχθούν το 2014. Ηχηρά ονόματα θα λάβουν μέρος στο event, όπως ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, ο Τριαντάφυλλος
Τριανταφύλλου, ο Παύλος Ματάλας και φυσικά ο Νο1 πιστοποιημένος Freestyler Κων/νος Λυκέτσος, ο οποίος είναι ο μόνος που διαθέτει FIS points. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει άλματα και rails και οι αθλητές θα βαθμολογούνται ανάλογα με τις φιγούρες που θα κάνουν και πόσο καλά θα περάσουν τα rails. Όποιος θα έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, κερδίζει! Σημαντικό ρόλο επίσης, θα παίζει και το style του αθλητή. 

Οι εγγραφές για τον αγώνα θα γίνονται στα 1.750μ. του χιονοδρομικού από τις 8-9 το πρωί εκείνης της μέρας, ενώ το training θα ξεκινάει στις 9 έως 10. Στις 10:15 θα ξεκινήσει ο πρώτος αθλητής και στα finals θα περάσουν οι δέκα καλύτεροι αθλητές. Επίσης, στη συμμετοχή θα συμπεριλαμβάνεται η κάρτα για το χιονοδρομικό όπως και το νούμερο του αγώνα, ενώ θα διανεμηθούν πλούσια δώρα στους νικητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις