Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ!ΔΕΗ και ΔΕΠΑ προσπαθούν να βρουν δάνεια από τις τράπεζες και από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, η δε ΔΕΗ έφτασε μέχρι του σημείου να παρακρατήσει τις εισπράξεις από το χαράτσι των ακινήτων για το σκοπό αυτό.Παράλληλα, προσφεύγουν στους υπηρεσιακούς υπουργούς και ζητούν χρήματα, ενώ γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αυτή τη στιγμή χρήματα να δώσει ούτε για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

Kανείς, όμως, από τις διοικήσεις των ΔΕΗ και ΔΕΠΑ δεν αναφέρεται σ’ αυτούς, που από την πλευρά τους χρωστούν στις δημόσιες αυτές επιχειρήσεις πολλαπλάσια ποσά από ό,τι οι δικές τους υποχρεώσεις.

Και, βέβαια, δεν εννοούμε τους μικροκαταναλωτές, αλλά τους μεγαλοοφειλέτες, που κάνουν μπίζνες με ξένα λεφτά. Μόνο ο Όμιλος Μυτιληναίου χρωστά σε μόνιμη βάση σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ !Οι κύριοι λοιπόν των διοικήσεων των δημόσιων αυτών επιχειρήσεων θα πρέπει πρώτα να εισπράξουν τα χρέη από αυτούς και όχι να ζητάνε από το Δημόσιο τα λεφτά, που προορίζονται για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.Εκτός αν υπάρχουν για τους ίδιους κάποια ανταλλάγματα για τη μη είσπραξη των χρεών από τους μεγαλοκαρχαρίες, πράγμα όμως που δεν θα μείνει για πολύ κρυφό, όπως έχει αποδείξει με τις πράξεις του μέχρι τώρα ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Πεπόνης.


ΠΗΓΗ: www.tsantiri.gr
ΑΠΟ: http://anti-ntp.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις