Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΚΤΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ 6 ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Απόλυτη αναστάτωση και εκνευρισμό προκάλεσαν 
οι "αρμόδιοι" - αναρμόδιοι του ΚΤΕΛ Φωκίδας στις 3 Γέφυρες στην Αθήνα 
σε όσους περίμεναν να παραλάβουν ταξιδιώτες ή ασυνόδευτα 
που ταξίδευαν με το λεωφορείο των 5:30μμ από Άμφισσα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το λεωφορείο θα έπρεπε να βρίσκοταν  στο σταθμό της Αθήνας λίγο μετά τις 8:30μμ, όμως τι και αν η ώρα έφτασε 10:00μμ κανείς εκ των "αρμοδίων" δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την καθυστέρηση-εξαφάνιση του οχήματος!!!

Ο κόσμος ζητούσε συνεχώς και εναγωνίως κάποια πληροφορία αλλά στην Ελλάδα του 2012 οι τηλεπικοινωνίες και τα δορυφορικά GPS είναι άγνωστες λέξεις για τις ομοσπονδίες των ΚΤΕΛατζήδων...

"Δεν μπορούμε να ενοχλήσουμε τον οδηγό στο κινητό" ήταν η απάντηση των σοβιετικού μοντέλου ανάπτυξης υπαλλήλων πριν σβήσουν τα φώτα και εξαφανιστούν, συμπληρώνωντας οτι "μάλλον θα χάλασε και θα πάει ίσως άλλο όχημα να πάρει τον κόσμο. Εμείς σχολάσαμε...."


ΑΘΗΝΑ 30-06-2012
Βοήθειά μας!

1 σχόλιο:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

Στην συνέχεια λοιπόν (όπως μας ενημέρωσαν οι παθόντες αναγνώστες μας) κάποιοι φτωχοί ηλικιωμένοι άνθρωποι που περίμεναν πολύ σημαντικά για την υγεία τους φάρμακα (που δυστυχώς δεν μπορούσαν να τα βρούν στην Αθήνα, λόγω της κατάστασης με τα φαρμακεία) πέρασαν δύσκολες ώρες μέχρι την Δευτέρα που τελικά παρέλαβαν το δεματάκι με την λύτρωση αφού έκαναν τον κόπο και πήγαν μέχρι τις "τρείς γέφυρες" 4-5 φορές μέσα στην ζέστη με το αστικό λεωφορείο.

Η τελευταία τους έκπληξη σοκ ήταν την Δευτέρα το πρωί όταν τους είπαν οι ανώνυμοι υπάλληλοι οτι το δέμα έχει μάλλον χαθεί!

...με τά κατάλληλα όμως τηλέφωνα (!) βρέθηκε από μόνο του στην αποθήκη λίγο αργότερα!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Οι δε υπάλληλοι των Αθηνών, δεν θέλησαν ποτέ να δώσουν το όνομά τους σήμερα Δευτέρα ώστε να γίνει διασταύρωση στοιχείων για το συμβάν του Σαββάτου.

Τα δε γραφεία της εταιρείας στην Άμφισσα υποστηρίζουν σήμερα, ότι το όχημα έφτασε κανονικά στην ώρα του το Σάββατο και υπάλληλοι δεν υπήρχαν μιας και είχαν σχολάσει από τις 8:00μμ (!!!) οπότε ο κόσμος που περίμενε είχε πάει σε άλλο σταθμό ή στον ίδιο σταθμό σε ένα παράλληλο όμως σύμπαν!

Σκεφτήτε δηλαδή να ταξιδεύετε αεροπορικώς και να προσγειωθήτε σε ένα αεροδρόμιο φάντασμα την νύχτα χωρίς προσωπικό...!!! Το ΚΤΕΛ Φωκίδας δηλαδή δεν έχει κανέναν υπάλληλο στην Αθήνα να περιμένει το τελευταίο λεωφορείο.

Και ποιοί λοιπόν ήταν οι υπάλληλοι πίσω από τον πάγκο το Σάββατο? Θέμα για τις πύλες του Ανεξήγητου του Χαρδαβέλα!!!

Κυρίες και Κύριοι του ΚΤΕΛ, η τιμή του εισητηρίου έστω και αν πρόκειται για ασυνόδευτο, δεν περιλαμβάνει μόνο το κόστος της διαδρομής. Υποτίθεται ότι εμπεριέχει και υπηρεσίες που μάλλον κάποιο φίδι τις έχει καταπιεί...

Ευτυχώς όμως όλα καλά με την υγεία των Ανθρώπων.

Τα στοιχεία μας στην Διάθεση του ΚΤΕΛ μέσα από το Blog

Και πάλι βοήθειά μας!

συνολικες επισκεψεις