Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

24ωρος αγώνας 4χ4 στις 27-28 Νοεμβρίου - Στο Δίστομο τα service parks


Λίγες πληροφορίες για τον αγώνα...

Στην Αίγλη Ζαππείου η εκκίνηση

Από την Αίγλη του Ζαππείου θα γίνει η εκκίνηση του Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2010.Εκεί θα τερματίσουν οι αγωνιζόμενοι και 24 ώρες αργότερα. Το Ζάππειο και η Αίγλη φιλοξένησαν και την εκκίνηση των Ακροπολικών Ιχνηλασιών το 2006. Για χρόνια το σημείο ήταν ο χώρος που ξεκινούσε το Rally Acropolis! H επιλογή αυτή είχε σα στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του αγώνα και των χορηγών των συμμετεχόντων.




Ο Δήμος Διστόμου, λίγο πριν ενοποιηθεί λόγω Καλλικράτη με αυτόν της Αράχωβας,αναλαμβάνει να φιλοξενήσει τα δύο service parks στη μέση του αγώνα. Τα service parks θα οργανωθούν στην Κάτω Πλατεία του Διστόμου, με την υποστήριξη του Δήμου και τοπικών φορέων που θα προσφέρουν φαγητό και εδέσματα στους αγωνιζόμενους. Θα υπάρχουν διαθέσιμα συνεργείο, βουλκανιζατέρ και πρατήριο της EKO για ανεφοδιασμό. Olympus Plaza και αγώνας

Η πρώτη ανασυγκρότηση, το πρωινό service park και η τελική ανασυγκρότηση πριν τον τερματισμό θα γίνουν και πάλι στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι,στο ρεύμα της εισόδου προς την Αθήνα. Μόλις οριστικοποιηθεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, θα ανακοινωθεί και το ωράριο του σημείου.

Ανανέωση συμμετοχών 26/10

Φτάσαμε τις 73 επιβεβαιωμένες συμμετοχές! Συμπληρώνουν και οι 4 κατηγορίες, Open, Normal, Entry και SUV. Έχουν συμπληρωθεί και 4 κατασκευαστές: Suzuki, KIA, Jeep, Mitsubishi. Έχουμε ήδη 3 συμπληρωμένες ομάδες στο κυνήγι του επάθλου ομάδων: ΚΙΑ Club, Λέσχη Τετρακίνησης Λέσβου, Αττική Λέσχη Τετρακίνησης. Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Και γουρούνες στον 24ωρο!

Η οργανωτική επιτροπή των Cooper 24 Ωρών 4Χ4 2010 αποφάσισε, μετά από και τις αρκετές αιτήσεις των αναβατών, να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στον αγώνα ATVs, οι γνωστές μας γουρούνες. Αλυτάρχης του αγώνα των τετράτροχων «μοτοσικλετών» θα είναι ο Σταμάτης Μελέτης. Tα «γουρούνια» θα ξεκινήσουν εμπρός από τα αυτοκίνητα και θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαδρομή, με πιθανά μεγαλύτερες ανασυγκροτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις