Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

« 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για 1 Δεκέμβρη 2011, ημέρα Πέμπτη.
Καλούμε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα που ανήκει ο καθένας να πάρουν μέρος στην Κινητοποίηση της 1ης Δεκέμβρη, γιατί είναι η πιο σημαντική Απεργία των τελευταίων ετών.
Πρέπει να διατρανώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αντίθεσή μας στα αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά, αντικοινωνικά μέτρα, τα οποία θα παρθούν από μία αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική κυβέρνηση, που δεν έχει προέλθει με τη θέληση του ελληνικού λαού, αλλά με την επιβολή των τοκογλύφων – κλεφτών και των τραπεζιτών.

Είναι ιστορική υποχρέωση όλων μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν, διότι αυτό είναι και ιστορική μας ευθύνη απέναντι στους προγόνους μας, που έδωσαν το αίμα τους για την κατάκτηση όλων αυτών των δικαιωμάτων που σήμερα καταργούνται με τον πλέον αντιδημοκρατικό τρόπο.
Καλούμε όλους τους Εργαζόμενους, τους Άνεργους, τους Αγρότες, τους Συνταξιούχους, τους Μικρομεσαίους, να πάρουν μέρος στην Απεργιακή Κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκέμβρη 2011 στον πεζόδρομο της Μπουφίδου ( κάτω από το ΙΚΑ), στη Λιβαδειά , ώρα 10.00΄το πρωί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011 ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
ΤΗΣ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις