Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

Προς
Τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
κ. Γιώργο Σιδέρη
     Με αφορμή την δήλωσή σου, την Κυριακή 20/11/11 στο STAR ΛΑΜΙΑΣ, με τίτλο «Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει» σου υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας.
   Οι προσωπικές σου πολιτικές επιλογές και θέσεις που εξέφρασες για τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Κινήματός μας και πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, δεν εκφράζουν το σύνολο της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη μας και προσωπικά εμένα.

   Υπάρχουν εκλεγμένα όργανα με δημοκρατικές διαδικασίες που θα αποφασίσουν για την πορεία του ΠΑΣΟΚ την κατάλληλη στιγμή.
  Δυστυχώς, τα 2 τελευταία χρόνια η Κυβερνητική πολιτική δεν στηρίχτηκε επαρκώς, με τα όποια λάθη της, πολλά στελέχη απαξίωσαν την βάση του κόμματός μας που ζητούσε ενημέρωση και συμπαράσταση, με αποτέλεσμα στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές οι μισοί Δήμοι της Βοιωτίας να χαθούν.  
  Αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών είναι η δημιουργία ομάδων με μοναδικό σκοπό  και μόνο, την στήριξη αυτών  που ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.
  Σήμερα, με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση να πλήττει την χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια, και κυρίως να πλήττει τις ασθενέστερες ομάδες πληθυσμού, κάποιοι μετράνε τα «ψηφαλάκια τους».
   Υπηρέτησα αυτό το χώρο 25 χρόνια και λυπάμαι πραγματικά που χάσαμε την συλλογικότητά μας, την αλληλεγγύη μας και την δημοκρατική μας προσήλωση.
   Από τη θέση της Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, με τις μικρές μου δυνατότητες, χωρίς λαϊκισμό, με σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, με διαφάνεια, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες γι’ αυτούς που σήμερα υποφέρουν.  

Ευαγγελία Γ. Γρανιτσιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις