Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ιδιοκτήτης κτιρίου ΔΕΗ: «Δεν πληρώνω χαράτσι, κόψτε το ρεύμα στα γραφεία σας»


Ιδιοκτήτης κτιρίου ΔΕΗ: «Δεν πληρώνω χαράτσι, κόψτε το ρεύμα στα γραφεία σας»Στην εκπομπη του Σκάι, των Λυριτζή - Οικονόμου βγήκε σήμερα το πρωί, ο ιδιοκτητης του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΕΗ στον Χολαργό.
Δήλωσε, οτι αν η ΔΕΗ προβεί σε διακοπή ρεύματος σε κάποιο σπίτι, είτε επειδή ο ιδιοκτήτης δεν έχει ή για λόγους αρχής δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι, τότε και ο ίδιος δεν θα πληρώσει το χαράτσι για το κτίριο του, που στεγάζεται η ΔΕΗ. Ούτως ώστε να διακόψει η ΔΕΗ το ρεύμα στο κτίριο που στεγάζεται!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Ενημέρωση 16:38 – Παρασκευή 25/11/2011
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ !!! Να μπεί στη λίστα με τους «Μεγάλους Έλληνες»…
και να ανακηρυχτεί, ο «κορυφαίος Έλληνας», τουλάχιστον για το 2011. Ονομάζεται Γ. Αλαϊάδης και είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όπου στεγάζεται το εκδοτήριο της ΔΕΗ, που ήταν υπό κατάληψη, με τα γνωστά επακόλουθα.
Είναι αποφασισμένος, να μην πληρώσει το «χαράτσι», εάν και εφόσον κοπεί το ρεύμα έστω και σε έναν καταναλωτή. Σ» αυτή την περίπτωση, η εταιρεία θα είναι αναγκασμένη να εκδώσει εντολή διακοπής ρεύματος και για …τον εαυτό της !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ και …υποκλιθείτε !!!

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, Γ. Αλαϊάδης by Miss-Jessy-Lays

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε και ακούστε με προσοχή!
Όποιος αποδέχεται και πληρώνει κάθε είδους χαράτσι θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα λεφτά του δεν πηγαίνουν για βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες του αλλά στους τοκογλύφους δανειστές.
Πηγαίνουν στα κοράκια των τραπεζών.
Μην φέρεστε ανόητα και πληρώνετε αυτούς που έχουν ως σχέδιο να σας εξαθλιώσουν.
Κρατήστε τα χρήματα σας (ακόμα και αν έχετε να πληρώσετε) γιατί αργότερα θα σας χρειαστούν για να φροντίσετε την οικογενειά σας που σε λίγο καιρό δεν θα έχει ούτε ένα πιάτο φαϊ.
Κανένα κράτος δεν θα σας "σώσει".
Σώστε μόνοι σας τον ευατό και την οικογενειά σας.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.

συνολικες επισκεψεις