Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σπάνιο ουράνιο τόξο


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Πανέμορφα καιρικά φαινόμενα απαθανάτισαν με την κάμερα τους φωτογράφοι από όλο τον κόσμο (Pic)

Τα σπάνια μετεωρολογικά φαινόμενα που μαγνήτισαν τον φακό φωτογράφων από όλο τον κόσμο μαγεύουν με την ομορφιά τους. Μία αντανάκλαση του ουράνιου τόξου πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας και αστραπές σε ένα πολύχρωμο ουρανό παρουσιάζονται σήμερα μέσα από μία καλλιτεχνική ματιά...
Όταν ο ερασιτέχνης φωτογράφος Phil Thompson βάδιζε στην προβλήτα μίας από τις ακτές της Bellarine Peninsula στην Αυστραλία, παρατήρησε ένα ξεχωριστό ουράνιο τόξο.
Η μορφή του που ζωγραφιζόταν στην επιφάνεια του νερού και τα δύο χρωματιστά τόξα που προέρχονταν από το ίδιο σημείο της θάλασσας δεν μπορούσαν να τον αφήσουν ασυγκίνητο κι έτσι τα απαθανάτισε με την φωτογραφική του κάμερα.

 Ένα τσιτάχ και τα μικρά του που όλοι μαζί αναπαύονται σε ένα ανάχωμα από τερμίτες, ενώ την ίδια ώρα πάνω από τα κεφάλια τους ο ουρανός ξεσπά σε αστραπές και πολύχρωμα σύννεφα έρχεται αυτή την φορά από την Αφρική.
Ο Αμερικανός φωτογράφος Paul Sounders βρέθηκε στην περιοχή Μασάι Μαρα της Κένυας και αιχμαλώτισε με τον φακό του το συγκλονιστικό τοπίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις