Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


"Αξιότιμε κύριε βουλευτά,

Αναμένουμε από εσάς να αναλογισθείτε τις ιστορικές σας ευθύνες απέναντι στο ελληνικό Έθνος και να αρνηθείτε την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δε διστάζουν να διχάσουν το λαό θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την ένταξη της πατρίδας μας στην Ενωμένη Ευρώπη.
Κύριε βουλευτά, κατανοείτε ασφαλώς, ετούτες τις κρίσιμες ώρες, ότι μία τυχόν αρνητική έκβαση στο δημοψήφισμα που προτίθεται να διοργανώσει αυτή η κυβέρνηση θα φέρει μία ανυπολόγιστη εθνική καταστροφή, η οποία θα έχει και ανεξέλεγκτες συστημικές επιπτώσεις στην Ευρώπη και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να ανακοπεί τώρα που είναι ακόμα καιρός και να ανοίξει ο δρόμος για μία κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, με μοναδική αποστολή τη σταδιακή ανάκτηση της αξιοπιστίας μας στους Ευρωπαίους εταίρους, την ομαλή ροή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα και τη σταδιακή προσαρμογή και αναπτυξιακή ώθηση της Ελληνικής οικονομίας.
Ο μόνος δρόμος για να γίνει αυτό είναι να ψηφίσετε ΟΧΙ στην ψήφο εμπιστοσύνης. Μόνο έτσι θα αναδειχθούν νέες και υγιείς πολιτικές, κοινωνικές, επιχειρηματικές και διανοητικές δυνάμεις.
Κάνω έκκληση στον πατριωτισμό σας και στην κοινή σας λογική.

Με τιμή,
[υπογραφή]"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις