Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δήμος Ιθάκης ζητά να προσλάβει ειδκό σύμβουλο… κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Δήμος Ιθάκης δημοσίευσε στο πρόγραμμα Διαύγεια προκήρυξη με την οποία ζητά να προσκομίσει δικαιολογητικά κάθε ενδιαφερόμενος, για την πρόσληψη “ειδικού συμβούλου κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων (τσοπάνη)”!!!

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι –που θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο Δήμο– θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, σύντομο βιογραφικό και να έχουν ως ελάχιστο προσόν απολυτήριο δημοτικού!

Η εμπειρία τους σε θέματα διαχείρισης κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων (=ο ορισμός της λέξης τσοπάνης στην επιστημονική γλώσσα του Δήμου Ιθάκης!) θα αποδεικνύεται ως εξής: Για τους μεν μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Πρωτοτυπία ή προκλητική αναισθησία σε περίοδο οικονομικής κρίσης;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://tsopanos.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ama grapsw sxolio gia tin eptanisiaki trela, tha einai ratsistiko?

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω? Μας προλαβαν οι Ιθακήσιοι εμας τους Ρουμελιωτες... Τοσοι τσοπανηδες σε ολη τη Ρουμελη και ολα αυτα τα χρονια κανενας δημοτικος αρχοντας δεν σκεφθηκε να διορισει... ειδικο συμβουλο κοπαδιαρικων αιγοπροβατων! Η Ιθακη του Οδυσσεα νικησε τη Ρουμελη των αγωνιστων του 1821... Πρεπει να κανουμε κατι...

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει πλεόνασμα χρημάτων ο Δήμος Ιθάκης και δεν ξέρει τί να τα κάνει...

συνολικες επισκεψεις