Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ "ΒΗΜΑ" ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ "ΑΓΝΑΝΤΙ";


Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες μετά από την πρωτοβουλία μας για "φίμωση" των φωνών των διαφόρων πολιτικών και πολιτευτών της περιοχής μας που επικοινωνούν μέσα από το ιστολόγιό μας με εσάς τους αναγνώστες μας.


Ο λόγος απλός και γνωστός τοις πάσι:

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Άλλα μας λένε το βράδυ και πρίν αλέκτωρ λαλήσει... 

Η αποφασή μας μάλιστα έτυχε και ιδιαίτερων επεφημιών από άλλα τοπικά Blog και ακολούθησε και αρκετός καυστικός σχολιασμός (μέρος αυτού ανηρτήθει κανονικά) μόλις τολμήσαμε και ανεβάσαμε λίγο μετά την "απαγόρευση κυκλοφορίας" ένα άρθρο γνωστού νεοεισερχόμενου στην πολιτική συμπολίτη μας που κατά την γνώμη μας δεν παραβίαζε το "εμπάργκο".

Μετά λοιπόν την πρώτη "τα-πη-ρο-κρανίωση" από την υπογραφή του 2ου Μνημονίου, πράγμα που μας ώθησε στην απόφαση της φίμωσης, θα θέλαμε για το επόμενο διάστημα (μέχρι Κυριακή 4/3) να ακούσουμε την γνώμη σας για το ποιά στάση τελικά θα θέλατε να κρατήσουμε με τους λειτουργούς/φιλόδοξους άρχοντες του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

- Θα τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι;
- Δεν θέλουμε να κάνουμε πια "παρέα" με κανέναν τους;
- Κι αν κάποιος έχει κάτι να πεί;
- Πήραν μια πρώτη γεύση, άρουμε το "εμπάργκο" και αλίμονο τους (ναι καλά;) στην επόμενη στροφή;

Απαντήστε λοιπόν όσοι έχετε γνώμη στην σχετική ψηφοφορία που βρίσκεται πάνω από τις αναρτήσεις και σας υποσχόμαστε να τηρήσουμε την επιλογή σας αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα δυνατό ποσοστό ψήφων.

Ευχαριστούμε
Η Ομάδα του Αγνάντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις