Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου  Ι. Ανδρεαδάκη  - 321 00  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
FAX 22610-28344 -  MAIL  : ergkliv@otenet.gr
WORKERS’ UNION OF LEVADIA
SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE

Λιβαδειά   3/9/2012
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, μετά την προσφυγή κατά των διατάξεων του Μνημονίου στο ΣτΕ,
αποφάσισε κατά πλειοψηφία , να συμμετάσχει στην προσφυγή, μαζί με άλλους Φορείς, ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Τα  μέτρα τα οποία έχουν ψηφιστεί τόσο από την Ελληνική Βουλή όσο και από τα υπόλοιπα Κοινοβούλια, δεν έχουν καμία σχέση με το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο, καθώς και με τη φιλοσοφία που δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στο κέντρο της είχε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, μετά τα δεινά του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Βλέπουμε  πάλι  με οδηγό τη Γερμανία,  ολόκληρη την Ευρώπη να αναβιώνει παρόμοιες καταστάσεις με αυτές του Μεσοπολέμου, τότε που οι κ.κ. Siemens και Volkswagen χάριζαν στους Γερμανούς μέσω του Χίτλερ, τηλεοράσεις και αυτοκίνητα και οδηγούσαν τους λαούς στην εξαθλίωση για να κερδίσουν μόνο αυτοί.
Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να αντισταθούμε για τα δικαιώματά  που κατακτήθηκαν με αίμα.
Ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τελικής ανατροπής αυτών των απάνθρωπων μέτρων που μόνο σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους Τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους και όχι τον ΄Ανθρωπο και την πραγματική οικονομία.
Μόνο σκοπό έχουν την αφαίμαξη των Ευρωπαίων πολιτών για χάρη του κέρδους των Τραπεζιτών και να οδηγήσουν τα επόμενα χρόνια τους Ευρωπαίους πολίτες
στην πλήρη εξαθλίωση.

Το     Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις