Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Θερμοπύλια 2012: 7-9 Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012» που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 με τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες, ώρα 21:00μμ με τίτλο «Με Aνοιχτά Φτερά» έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
• Αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Ενημέρωσης, ώρα 19.00, από τις πόλεις-μέλη του Δικτύου Πάφος - Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδας (Κέρκυρα, Λαμία, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Καλαμαριά) με θέμα: ΄΄Τα Μέσα Ενημέρωσης μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης ΄΄, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. (Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Ανιάνων 6-8, 2ος όροφος).

Ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αυτή την Αμφικτιονική συνάντηση που θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, θα γίνει ανταλλαγή προβληματισμών, εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο της Επικοινωνίας και θα επιδιωχθεί να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας των Μέσων Ενημέρωσης της Περιφέρειας μας ευρύτερα και των αδελφών πόλεων με στόχο να συμβάλλουν στην Ανάπτυξη των περιοχών τους.

Σάββατο 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
• «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012» ώρα 08:00,
Σημείο Συνάντησης :Μνημείο Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Πορεία τιμής 20-25 χιλιομέτρων προς το Λεωνίδα και τους συμπολεμιστές του, στην Ανοπαία Ατραπό.
• Παρουσίαση εκπαιδευτικού οδηγού του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών για την Α/Βαθμια και την Β/βαθμια Εκπαίδευση ώρα 10:00, (Καινοτομικό Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών)
• Έκθεση ζωγραφικής από καλλιτέχνες της αδελφοποιημένης με τη Λαμία πόλης Rzeszow της Πολωνίας και της ευρύτερης περιοχής των Καρπαθίων ώρα 20:30
(Καινοτομικό Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών)
Κυριακή 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
• Συναυλία με τον Ερμηνευτή Μάριο Φραγκούλη με τίτλο: ΄΄Με Aνοιχτά Φτερά ΄΄ ώρα 21:00μμ (λόφος του Κολωνού στις Θερμοπύλες).


Ο Μάριος Φραγκούλης, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα Ελληνικό.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Με Aνοιχτά Φτερά ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεώτερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.

Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις