Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Άγνωστες αρχαιολογικές διαδρομές στη Ναυπακτία

Η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Άγνωστες αρχαιολογικές διαδρομές στη Ναυπακτία» η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό από το πλούσιο αρχείο της. Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθεί η αρχαιολογική δραστηριότητα των Εφορειών Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων στην περιοχή της Ναυπακτίας από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 έως σήμερα και να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τα σημαντικότερα αποτελέσματά της.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Φετιχιέ Τζαμί, πλησίον του λιμανιού, στη Ναύπακτο και θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2012. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8.00 μ.μ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων θα γίνει σύντομη παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου της ΛΣΤ΄ Εφορείας στην περιοχή της Ναυπακτίας.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 1.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις