Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Πατέρας τριών παιδιών ο δολοφονημένος ιερέας, Αθανάσιος Αυγερόπουλος

Σοκ και δέος στην ορεινή Φωκίδα από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα του χωριού Πυρά Ηρακλέους, πατέρα Αθανασίου Αυγερόπουλου, 52 ετών. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το lamiastar.gr ο άτυχος ιερέας είχε πάει διακοπές με την οικογένειά του στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Κρέστενα Ηλείας και εκεί σήμερα βρήκε τραγικό θάνατο από σφαίρες αδίστακτων δολοφόνων.

Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά. Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά.

Ο ιερέας κατά τις πληροφορίες του makeleio.gr είχε τρία παιδιά και ήταν παντρεμένος με γυναίκα 12 χρόνια μικρότερη του. Είχε ήσυχο οικογενειακό βίο και “δεν είχε δώσει δικαίωμα” κατά τους ανθρώπους που τον ήξεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερεάς βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του σε πάρκιγκ στη διασταύρωση της Κρέστενας. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλουκυβισμού τον πυροβόλησαν στις 12.30 με πιστόλι και διέφυγαν. Σύμφωνα με το patrisnews.gr το έγκλημα σημειώθηκε ενώ ο ιερέας είχε σταματήσει για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του, τύπου Fiat Pundo, στη σημείο του φόνου.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο ιερέας κατάγεται από τη Φωκίδα τα ορεινά Πυρά και η σύζυγός του από την Αρχαία Ολυμπία και είχαν πάει στη Ηλεία για διακοπές. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγος του ιερέα η οποία υπέστη σοκ και διεκοσμίσθη στο νοσοκομείο της Κρέστενας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα να ήταν η ληστεία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει, μαζί με τη σύζυγό του, ανάληψη άγνωστου χρηματικού ποσού από μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ).

Δεν αποκλείεται, όμως, η δολοφονία να σχετίζεται και με προσωπικές διαφορές. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμάται ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη γι΄αυτούς ευκαιρία για να τον προσεγγίσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΔΑ το πτώμα φέρει πολλαλλές κακώσεις σε θώρακα,κεφαλή και τράχηλο απο πυροβόλο όπλο σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν απο λίγα λεπτά η ιατροδικαστής του νοσοκομείου Ρίου Αγγελική Τσιόλα που βρέθηκε στο σημείο για την αυτοψία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την σύζυγο του Ιερέα(η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ) ανατρέπονται όλες οι πληροφορίες περί ληστείας λόγω ανάληψης μεγάλου χρηματικού ποσού απο την Ζαχάρω.

Το ζευγάρι έφυγε απο συγγενικό τους σπίτι στο Φλόκα της Αρχ.Ολυμπίας και κατευθυνόταν προς την Ζαχάρω για να πιούν καφέ και να κάνουν ανάληψη απο την Τράπεζα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις