Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.Α.Α.: ΟΧΙ άλλα δελτία τύπου σε blogs!

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αποφάσισε να σταματήσει την αποστολή δελτίων τύπου σε όλα τα blogs της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι και το δικό μας, το Αγνάντι Ρούμελης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα δυσμενή σχόλια που κάνουν ορισμένοι από τους αναγνώστες-επισκέπτες των blogs. Γι’ αυτό το λόγο, το Αγνάντι Ρούμελης επιβάλλει πλέον αυστηρή λογοκρισία στα σχόλια που στέλνουν κάποιοι επισκέπτες, τα οποία δε θα δημοσιεύονται ακόμα και αν έχουν δόσεις αλήθειας.

Τελευταίο παράδειγμα ανάρτησης δυσμενών σχολίων παρατηρήθηκε στην ανάρτηση σχετικά με την αύξηση μισθών σε υπαλλήλους του συγκεκριμένου δήμου, που κάποιοι σχολιαστές νομίζουν ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος κάνει ό,τι του κατέβει από το κεφάλι. 

Όπως πολύ απλά γράφει η εν λόγω είδηση, ο κος Πατσαντάρας ενήργησε νόμιμα και όχι αυτοβούλως, αφού οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι συμπλήρωσαν την προαπαιτούμενη από την ισχύουσα νομοθεσία προϋπηρεσία, για τη μετάβαση στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο! Αυτό θα έκανε οποιοσδήποτε ήταν δήμαρχος, από όποια παράταξη κι αν προερχόταν. Δεν υπάρχουν κομματικοί ή προσωπικοί λόγοι σε τέτοιες αποφάσεις.

Βέβαια, εκτός από τους σχολιαστές που θέλουν να δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις (για προσωπικούς λόγους ή για άλλους λόγους που μόνο οι ίδιοι ξέρουν), σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρει και το ίδιο το   Αγνάντι Ρούμελης, όπως και το κάθε άλλο blog που αφήνει τους επισκέπτες να αναρτούν ό,τι τους κατέβει από το κεφάλι, χωρίς να σκέπτονται τα προβλήματα που δημιουργούν ή ακόμα και προσπαθώντας να δημιουργήσουν ανύπαρκτα προβλήματα.

Στο Αγνάντι Ρούμελης είμαστε υπέρ της ενημέρωσης όλων, όπως επίσης είμαστε υπέρ των σχολίων σε αναρτήσεις, όμως όταν βλέπουμε σχόλια χωρίς έχουν λογική βάση ή γραμμένα κατά τέτοιο ύφος, που προκαλούν τη δημιουργία ανύπαρκτου θέματος με τη στάση τους, επόμενο είναι να μη γινόμαστε συμπαραστάτες και βοηθοί αυτών των σχολιαστών. 

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, σταματούμε να δημοσιεύουμε σχόλια αναγνωστών που δε δηλώνουν το e-mail τους και σε λίγες μέρες διακόπτουμε οριστικά τη λειτουργία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις