Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

“ΚΙΡΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Ήδη, αμέσως μετά την λήξη του 1ου Φεστιβάλ Κίρρας στις 17+18 Αυγούστου, δίπλα στο ποτάμι, ευχαριστήσαμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του και όσους το τίμησαν και το σεβάστηκαν.
Ήρθε όμως η ώρα και στον απόηχο του διημέρου, για να φτιάξουμε και να δημοσιεύσουμε κι έναν μικρό κατάλογο με τα ονόματα όλων αυτών, που ο καθ' ένας απ' την μεριά του, βοήθησε για να ζήσουμε την ομορφιά του παραποτάμιου-παραθαλάσσιου χώρου της Κίρρας, ακούγοντας καλή μουσική, κάτω απ΄ τον ανέφελο τελικά και έναστρο ουρανό του Αυγούστου. Κι αυτό γιατί, τους χρειαζόμαστε όλους και για του...χρόνου, μαζί με άλλους τόσους! Και να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε, με μεγαλύτερη προσπάθεια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
-Το σύνολο λοιπόν της εκδήλωσης, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε με εθελοντική εργασία από τους :“ΚΑΡΤΕΡΙΑ”, “KRISSAIOS”, “ΑΦΩΣΤΕΛ” τοπική Κοινότητα Κίρρας και τους συμπολίτες μας:
Αγουρου Ειρήνη, Βαλαούρα Zωή, Βαλαούρας Θανάσης, Γκολφινόπουλος Βασίλης, Γρηγορίου Βιολέττα, Καρύμπαλη Ιωάννα, Κωστόπουλος Νίκος, Λαμπρόπουλος Θύμιος, Λαμπρόπουλος Κώστας, Μάνιος Αργύρης, Μαργώνης Θύμιος, Σαπουντζής Νίκος και Τσιόδρα Αγγελική.

- Η πολύπλευρη υποστήριξη ήταν από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας
- Μας βοήθησε πολύ και η Δημοτική Ενότητα Ιτέας
- Μουσική έπαιξαν τα συγκροτήματα ''Yangsters'' & ''Plastic People''
- Μουσικά ηχοχρώματα παρουσίασαν οι Dj's : Danilo Giagkis, Κώστας Λ., Sergi, Son Andes και ο Λουκάς Στενός.
- Την εταιρεία Θ. ΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.Ε. για την προσφορά της.
- Τις αφίσες πρόσφερε η ΗΛΕΚΤΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
- Για τις πάσης φύσεως προμήθειες και μάλιστα με ελαχιστοποίηση του εμπορικού κέρδους και χωρίς...ωράριο εργασίας, φρόντισε το Super Market ΒΟΡΡΙΑΣ
- Η παγοποιία ΒΗΧΟΣ, κρατούσε παγωμένες τις μπύρες και τα αναψυκτικά μας δωρεάν!
- Το δε Κρεοπωλείο ΤΣΕΚΟΥΡΑ στην Κίρρα, μας διέθεσε δωρεάν το αυτοκίνητο-ψυγείο του, για να μην ... ζεστένονται οι μπύρες και τα αναψυκτικά.
- Και τέλος να ευχαριστήσουμε και τον Θύμιο ΞΗΡΟ, τον άνθρωπο του ήχου, για τις προσπάθειές του για το καλό αποτέλεσμα που προέκυψε.
Ξανά όμως θα ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς, που με την παρουσία σας αναδείξατε αυτό που πιστεύουμε και εμείς : την ανάγκη της πολιτισμένης διασκέδασης όλων μας, μέσα σε ένα όμορφο και γνωστό μας περιβάλλον, μέσα στον τόπο μας.

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://karteria1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις