Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μάριος Φραγκούλης στη Λαμία - Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου



ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012
ΛΟΦΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ ΛΑΜΙΑ
Συγκινητική είναι η προσέλευση του κόσμου στις εμφανίσεις του δημοφιλή ερμηνευτή, ανά την Ελλάδα, με τον Μάριο Φραγκούλη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παρασύροντας το κοινό σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τίτλο Με Ανοιχτά Φτερά, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί, για μία μοναδική βραδιά, στα Θερμοπύλια 2012, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Λόφο Κολωνού, στη Λαμία.
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς. 
Κύριος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Μάριου Φραγκούλη η FBBank. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Half Note Productions, η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση στο χώρο της διοργάνωσης και παραγωγής μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και η οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον διακεκριμένο Έλληνα καλλιτέχνη Μάριο Φραγκούλη. Στα τριάντα τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριότητας της έχει συνδέσει τη δημιουργική της πορεία με τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις και καλλιτέχνες παγκόσμιας φήμης όπως οι: Elton John, Bob Dylan, Eric Clapton, Sting, José Carreras, Diana Ross, Tina Turner, Peter Gabriel, Μίκης Θεοδωράκης Νάνα Μούσχουρη, κ.ά.

Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.
TIMΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15ευρώ, 10ευρώ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Υψηλάντη 17, τηλ.: 2231 03325 / 2231 032215
Βιβλιοπωλείο ΚΕΝΤΡΙ, Ρήγα Φερραίου 13, τηλ.: 2231 033244
BLAZE CD Club, Καραισκάκη 4 (Πεζόδρομος), τηλ.:. 22310 31563

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις