Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Ανοιχτή συζήτηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και επιχειρηματιών για προβολή του ΧΚΠ

Ανοιχτή συζήτηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και επιχειρηματιών των όμορων Δήμων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για την βέλτιστη προβολή του Κέντρου και της ευρύτερης περιοχής.

Με αφορμή την επικείμενη χειμερινή περίοδο 2012-2013 και με δεδομένη την δύσκολη οικονομική συγκύρια που διανύουμε θεωρήσαμε σκόπιμο να γίνει μια ανοιχτή συνάντηση όλων των φορέων και επαγγελματιών των δήμων: 1)Δελφών 2) Αράχωβας-Δίστομου-Αντίκυρας 3)Αμφίκλειας – Τιθορέας - Ελάτειας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη δράσης για την βελτίωση της τουριστικής ανταγωνιστικότητας του Χ.Κ.Π. και της ευρύτερης περιοχής αλλά και την διαμόρφωση ενός ελκυστικού και ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος θα θέλαμε να βρεθούμε όλοι μαζί προκειμένου ν ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και απόψεις για όλα ζητήματα που αφορούν και στοχεύουν σε μια αποδοτικότερη χειμερινή τουριστική περίοδο.

 Αρχικό θέμα της συνάντησης, εφόσον αποτελέσει και κοινή επιθυμία θα είναι, μια συνολική παρουσία και εκπροσώπηση της περιοχής και του Χιονοδρομικού Κέντρου στην έκθεση «Φιλοξενία 2012» στην Θεσσαλονίκη. Η πρωτοβουλία της παραπάνω δράσης προήλθε από τον Δήμο Αράχωβας, πιο συγκεκριμένα από τον «Σύλλογο Ξενοδόχων» και ειδικότερα τον κ. Γεωργακό.

Στο παραπάνω πλαίσιο παρακαλούμε για την συμμετοχή σας στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/9 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αραχωβας (παλιό Δημοτικό Σχολειό).

Το Χ.Κ.Π. θα είναι πάντα σε συνεργασία και θα υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό των παραπάνω ενεργειών.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις  και επεξεργασία προτάσεων συνέργειας  του ΧΚΠ και της τοπικής κοινωνίας .

Υπεύθυνη επικοινωνίας Σιορόκου Σοφία, Προϊστάμενος Υποκαταστήματος  Πάνος Δρίβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις