Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ, ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.... ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ


Αγαπητοί φίλοι & φίλες του Αγνάντι,



Με πολύ δυσάρεστα συναισθήματα πληροφορήθηκα το κλείσιμο του blog σας διότι πιστεύω ότι προσέφερε πολλά και είχε να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ενημέρωση της κοινής γνώμης.  Βεβαίως αντιλαμβάνομαι ότι η «πίεση» είναι μεγάλη και κάποιες φορές η αλήθεια ενοχλεί.  Άλλωστε γνωρίζετε ότι και εγώ ο ίδιος χαρακτηρίσθηκα στο παρελθόν ως ΝΤΕΛΑΛΗΣ, ως ΤΣΟΠΑΝΟΣ, ως ΑΓΝΑΝΤΙ.   Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνετε από εδώ και πέρα.
Επίσης, δε ξέχασα ότι είχα υποσχεθεί μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Θεωρώ όμως ότι το κλείσιμο του blog την καθιστά αντιδεοντολογική αφού δε θα υπάρχει η δυνατότητα απάντησης.
Επειδή όμως δε θα ήθελα να σχολιάσουν δυσμενώς οι «γνωστοί φίλοι» ότι ξεφεύγω, θα ήθελα επιγραμματικά να τονίσω και να προτείνω τα εξής:
1.       Άμεσα Λαϊκές Συνελεύσεις σε όλα τα χωριά.  Η κριτική και η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.....

2.       Θεματικοί Αντιδήμαρχοι (π.χ. Οικονομικών , Περιβάλλοντος κτλ) και μεταφορά εξουσιών σε τοπικά Συμβούλια.  Αυτοί είναι κάθε μέρα στα χωριά, αυτοί τα ακούνε, ας έχουν τη δυνατότητα να δίνουν λύσεις.
3.       Νέα πρόσωπα στις Εταιρείες από όλες τις παρατάξεις.  Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας. ( Ο νοών νοείτο).
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι συμπατριώτες μας που έχουν διάθεση να προσφέρουν.  Ας τους αξιοποιήσουμε ανάλογα.
Συνεχίζω να θεωρώ τον Γιάννη Πατσαντάρα ακέραιο, εργατικό και πατριώτη.  Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση.  Έχουμε ακόμη 2 χρόνια μπροστά μας.  Ας παραμερίσει τους «γλύφτες» και τις «γλάστρες» που το πρωί έλεγαν σε εμένα δεν υποφέρεται ο Δήμαρχος και το περιβάλλον του, και το απόγευμα του «ρουφιάνευαν» ότι θέλουν οι Αραχωβίτες να σε «φάνε».
«Τους ξέρεις Γιάννη, πέταξε τους έξω και κάνε μια νέα αρχή!» 
Στην αντιπολίτευση υπάρχουν επίσης πολύ αξιόλογα άτομα.  Ας ενωθούμε όλοι μαζί.  Πάμε στις γειτονιές μαζί να ακούσουμε τι έχει ο κόσμος να μας πει.  Ούτε εσύ, ούτε εγώ μπήκαμε στα κοινά για τους μισθούς και τους τίτλους! Λάθη δε κάνει κάποιος, όταν δε κάνει τίποτα. Πολύς κόσμος πίστεψε σε όλους μας και σε εσένα προσωπικά.
Πολλοί από αυτούς έχουν απογοητευθεί με όσα ακούνε και μαθαίνουν.
Πάμε λοιπόν, να τους συναντήσουμε και να τους ακούσουμε!
Ο Δήμος μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.  Κάθε μέρα διαβάζουμε απαξιωτικά σχόλια και χαρακτηρισμούς.   Δε μπορεί να έχουν όλοι άδικο.
Γιάννη, εσείς οι στρατιωτικοί μαθαίνατε τη λέξη ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
Αυτό σου ζητώ να κάνεις γιατί οι καιροί ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

ΥΓ. Θα παρακαλούσα στη τελευταία αυτή ανάρτηση μου,στο ΑΓΝΑΝΤΙ να μην επιτρέψουν οι διαχειριστές του ΑΓΝΑΝΤΙ, τον σχολιασμό

συνολικες επισκεψεις