Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ληστεία στην Ερατεινή-Αναζητούνται οι δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών  αγνώστων δραστών, για ληστεία σήμερα το πρωί, σε οικία, στην Ερατεινή Φωκίδας.

Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 04:30΄ το πρωί, οι τρεις δράστες, έχοντας οι δύο εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν παραβιάζοντας πόρτα κουζίνας σε οικία οικογένειας ημεδαπών και με την απειλή όπλων (ενός καλάζνικοφ και ενός πιστολιού) ακινητοποίησαν τον 64χρονο ιδιοκτήτη, την 60χρονη σύζυγό του και την 37χρονη κόρη τους.

Στη συνέχεια αφού τους φίμωσαν και τους έδεσαν, ερεύνησαν το εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, των οποίων η αξία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Επιπλέον οι τρεις δράστες αφαίρεσαν και τα κλειδιά του Ι.Χ. Ε. αυτοκινήτου του 64χρονου ιδιοκτήτη και με αυτό διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι παθόντες κατάφεραν περίπου στις 07:00΄το πρωί να αποδεσμευτούν και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις