Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου για τη δημοπράτηση της μαρίνας Ιτέας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κο Κωνσταντίνο Μουσουρούλη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου κο Κωνσταντίνο Μουντζούρη είχαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Τμαείου κος Νικόλαος Γιογάκης, η βουλευτής κα Ασπασία Μανδρέκα, η Αντιπεριφερειάρχης κα Παναγιώτα Γαζή και ο Δήμαρχος Δελφών κος Νικόλαος Φουσέκης για την εξέλιξη της δημοπράτησης του Τουριστικού Λιμένα Ιτέας (Μαρίνα Ιτέας) ύστερα από την Κοινή Υπουργική Απόφαση για εκχώρηση των δικαιωμάτων δημοπράτησης στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους για την εξέλιξη του έργου και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η προκήρυξη δημοπράτησης έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα έχει δοθεί και σε δημόσια διαβούλευση. Εξέφρασαν τους φόβους τους ότι η εκχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ θα καθυστερήσει τη δημοπράτηση, τη στιγμή που ήταν θέμα ολίγων ημερών η δημοσίευση της διακήρυξης.

Ο Υπουργός κατανόησε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε να υποβληθεί υπόμνημα και να προκληθεί τεχνική σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους και το ΤΑΙΠΕΔ ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της άμεσης δημοπράτησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις