Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΕΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ιστορικό χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας, που εδώ και έναν αιώνα, προσφέρει στους Αραχωβίτες,  άπειρες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια αφού εκεί στεγάζονταν το δημοτικό σχολείο τους,πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η χθεσινοβραδινή εκδήλωση -στέψη του Α.Σ.Α. ΠΑΡΑΝΑΣΟΥ.

Η βραδιά  άνοιξε με τον εκφωνητή κ. Στάθη Γιαννέλο να παρουσιάζει τους πρωταθλητές Βοιωτίας και στη συνέχεια να γίνεται η απονομή μεταλλίων και του κυπέλλου.
Στη συνέχεια σειρά είχε η μουσική εκδήλωση, η οποία άνοιξε με 2 Αραχωβίτικες φωνές,της Κλυταιμνήστρας και της Κατερίνας. Ακολούθησε το μουσικό σχήμα της βραδιάς που κράτησε τον κόσμο σε  μεγάλο κέφι  και ατελείωτους χορούς.

















Ενδιάμεσα είχαν ανακοινωθεί και οι νέες μεταγραφές της ομάδας που θα αγωνιστεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής




Υ.Γ.(1) Το ΑΓΝΑΝΤΙ, σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις, θα ήθελε να ευχηθεί στην ομάδα του Α.Σ.Α. Παρνασσού , να έχει πάντα επιτυχίες και στους παράγοντες -παίχτες-οπαδούς, να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα καμάρι της περιοχής μας με οποιοδήποτε κόστος.

Υ.Γ. (2). Πολλές οι επώνυμες παρουσίες αλλά η απουσία του δημάρχου σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως.

Υ.Γ. (3). Θαυμάσια η εκδήλωση,υπέροχος ο χώρος. Για τέτοιες εκδηλώσεις ίσως είναι ένα από τα καλύτερα σημεία της Αράχωβας και γι αυτό κάποιοι θα πρέπει να ασχοληθούν λίγο περισσότερο ώστε να σκεπαστεί ο χώρος αυτός,με αρμονικό τρόπο ως προς το υπάρχον περιβάλλον. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ  ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Λαογραφικό, εχθές κάποιοι έστριψαν λάθος και χάθηκαν....!!
Το κάθε χωριό έχει το "Κουζουλό του" ,εμείς τον κάναμε πρώτο πολίτη του δήμου!!!! Να τον χαίρονται αυτοί που μας τον φόρεσαν....τεως πρόεδρε και όσοι αρθρογραφούσαν υπέρ του.

Ανώνυμος είπε...

ο τεως προεδρος και τα αλλα παιδια της διοικησης κουβαλαγαν καρεκλες ποτα κ.λπ γγια να στηθει η ωραιιοτερη εκδηλωση που εχω παρευρεθει ποτε.την ανυπαρξια του δημαρχου αφηστετην .εμεις οι παλαιοτεροι ξεραμε τι εστι γιαννης αλλα ξεραμε καλυτερα τι εστι σοφια απολατετς

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΗΝΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΑΣΑΠ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.ΣΤΑΘΑΔΕΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Ο ΑΣΑΠ ΠΟΤΕ

συνολικες επισκεψεις